Pest belváros, Újbuda,  Kelet és Délpest szakértője        Óriási ingatlankínálat - kiváló ajánlatok!


Lehetek befektető 6 millió forinttal?

A válaszom NANÁ!!! Persze nem palotára gondolok ilyenkor, de igenis aki éppen hat millió forinttal rendelkezik, az is tud ingatlant vásárolni MÉG!

Ha kevesebb van az sem baj, a hitellehetőségek jók, egy jó bejelentett állással már hitelképessé válunk, és amit mindig mondok: Forinthitel nem szállhat el  az árfolyam, és az ingatlan árak is emelkedő tendenciát mutatnak. Egymillió forintnak kb. havi 10 000 forint a törlesztő részlete.

Azért kezdtem el kutakodni az olcsóbb lakások piacán, mert a belvárosban húsz millió forint alatt alig van eladó lakás, és ami van az is többnyire kicsi, udvari, földszinti, vagyis nem a befektetők álma. Ha jobb lakást akarnék most venni, a belvárosban azt húsz millió alatt nem tudnám megtenni.

Körülnéztem, hogy ebben az árbummban, mert most már nyugodtan használhatjuk az árbumm szót, és az ár differenciálódás kifejezéseket, van-e eladó lakás hatmillió forintért? És képzeljék van.

Nem hiszem hogy ezen ingatlanok árai a közeljövőben a csillagos égig szöknek, de befektetésnek kiválóak, azok számára akiknek nincs több pénzük, stabil hozammal kecsegtetnek, hiszen ezek a lakások azonnal kiadhatók, akár évi 10% -os hozamot is elérhetünk.

Kérdés, hogy mely kerületekben? Hát a szereplők között van a VIII. X. és a XX. kerület, de !!! találtam kicsi eladó olcsó lakást a XIV. valamint a IV. kerületekben is. Nem tudom milyenek a szomszédok, mindenesetre az ára meggyőző.

Írásom lényege az, hogy azokat a vevőket biztassam, bátorítsam, akiknek nem áll több pénz a rendelkezésükre, de ezt az összeget befektetnék,mert nem bíznak az értékpapírokban, bankokban,  ne adják fel, lépjenek gyorsan, mert a hosszú távú befektetés a mostani piacon úgy néz ki, hogy hálás befektetés.

ingatlanosblog.hu

Kapcsolat

Kérdése van? Kérjük vegye fel a kapcsolatot Tanácsadóinkkal.
Kollégánk visszahívja Önt.