Pest belváros, Újbuda,  Kelet és Délpest szakértője        Óriási ingatlankínálat - kiváló ajánlatok!


Miért kell az ingatlanos akkor is, ha pörög a piac?

Sok eladótól kapjuk elutasításként azt: Köszönöm, nem kell ingatlanos, el tudom adni egyedül is! És valóban, el tudják adni egyedül is a lakásukat, házukat, amíg az ingatlanos szakma nem alakult ki, addig is volt ingatlanpiac, valahogy egymásra talált eladó és vevő, és az esetek többségében meg tudtak alkudni.

Nem hiszem, hogy nélkülünk megáll az élet, de higgyék el nekem, hogy pont most tudjuk az Önök életét megkönnyíteni. Hogyan?

– A magánszemélyek közötti megállapodásokból, minden nyolcadik meghiúsul. Ez azt jelenti, hogy az egymásközti kézfogás, ma már nem sokat ér. Nálunk körülbelül minden századik konkrét megállapodás hiúsul meg. Ez nagy különbség! Egyszerű az ok, mi is érdekeltek vagyunk az sikeres üzletzárásban, és sokszor, sokat dolgozunk az ügyfél helyett. Elintézünk dolgokat, és utánajárunk mindennek. Terhet veszünk le a vállukról!

– Letéttel biztosított ajánlatot viszünk az eladónak, ami komoly szándékra utal. Ritkán fordul elő, hogy a vevőink felelőtlenül alkusznak.

 

Hozzáadott érték: Az ármeghatározás! Kérem ne nevessenek ki, mert szerintem most ez a legfontosabb a piacon. Találkoztam olyan eladóval, aki az újságok címlapja alapján, azt hitte, hogy a kilenc milliót érő ingatlanja, most tizennyolcért eladható, és ha Ő tényleg el akarja adni, akkor neki nagy segítség lehet ha felvilágosítjuk, de fordított helyzettel is találkoztunk, hogy kilenc millióért árulta azt, ami már tizenegy milliót is ér. Ennek az ügyfélnek tudtunk a zsebébe tenni két millió forintot.

Licitrendszer: Most Őszintén, Milyen jó érzés az egy eladónak, hogy az Ő lakására többen licitálnak, és a lehető legmagasabb árat kapja érte? Ezt a szakma nélkül nem érheti el.

–  A hiteles vevőink, nálunk intézik a hitelt is, ami azért jó eladónak és vevőnek egyaránt, mert előminősítjük a vevőket. Ezzel mindenkinek időt és energiát spórolunk, ráadásul DÍJMENTESEN

– Utolsónak írom, de a fontossági sorrendben talán a legelső a BIZTONSÁG! Az ingatlanos tudja ki a vevő. Sajnos az élénkülő piacon megjelennek a csalók is. Mi az Önök védelmét is szem előtt tartjuk, ugyanolyan intenzitással, mint azt, hogy a legmagasabb árat érjük el a mostani piacon.

www.ingatlanosblog.hu

Kapcsolat

Kérdése van? Kérjük vegye fel a kapcsolatot Tanácsadóinkkal.
Kollégánk visszahívja Önt.