Pest belváros, Újbuda,  Kelet és Délpest szakértője        Óriási ingatlankínálat - kiváló ajánlatok!


Segítség vevőknek, ingatlant keresőknek

Amennyiben konkért ingatlanról szeretne információt egyszerűen hívja fel az ingatlan részletes adatlapján található értékesítő kollégánkat vagy küldjön e-mail üzenetet.

Amennyiben általánosságban keres vagy éppen nem talált olyat a pillanatnyi kínálatunkban, ami érdekelné, akkor írja meg üzenetében, hogy milyen ingatlanra gondolt és értékesítő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

   Valamennyi ingatlan esetében tisztázott az ingatlan jogi háttere, azaz tulajdoni lap alapján ellenőrizhetőek a tulajdoni viszonyok, esetleges terhek, így Ön biztoságosan vásárolhat és nem fogják kellemetlen meglepetések érni.

   Amennyiben a vételárat szeretné esetleges állami támogatásokkal vagy hitellel kiegészíteni, akkor kérjük olvassa el a FINANSZÍROZÁS alatt leírtakat.

   Amint értékesítő kollégánk megértette pontos igényét és közösen kiválasztották a szóba jöhető ingatlanokat, közösen megtekintik azokat. A szimpatikus ingatlant döntés előtt érdemes lehet kollégánkkal újra megtekinteni.

   A kiválasztott ingatlanra segítünk megírni egy vételi ajánlatot, mely tartalmazza többek között az ajánlott vételárat és a beköltözési(birtokbaadási) időt, melyet a tulajdonosoknak is eljuttatunk. Az ajánlat elfogadása egy alku folyamata melyben mi arra törekszünk, hogy mindkét fél, úgy a vevő és az eladó is elégedett legyen az üzlettel, még akkor is, ha kompromisszumot kötött.

   Az ajánlat elfogadását követően történik az adásvételi szerződés megkötése, mely előkészítéséhez a szükséges adatokat összegyűjtjük és megküldjük az adásvételi szerződést készítő ügyvédnek, ügyvédi irodának.

   Az adásvételi szerződés megkötésekor általában a foglaló átadásával történik, majd a birtokbaadás, a teljes kifizetéssel egyidőben fog megtörténni az előre meghatározott menetrend szerint.

   Tapasztalataink alapján ügyfeleink a vételi ajánlat megírását követő 5-75 nap között veszik birtokba az ingatlant.

Bízunk benne, hogy megtaláljuk az Ön számára megfelelő ingatlant, melyhez sok sikert és örömöt kívánunk!

Segítség eladóknak, ingatlant kínálóknak

Amennyiben gondolkodik ingatlana eladásában és szeretné megtudni miként tudunk ebben segíteni, szeretné meghirdetni ingatlanát kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon keresztül. Értékesítő kollégánk hamarosan visszahívja Önt.

Amennyiben valamelyik kollégánkat személyesen ajánlották, kérjük adja meg kollégánk nevét, hogy fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

   Értékesítő kollégánk telefonon visszahívja Önt és megbeszélik mi az elképzelése.

   Találkozót egyeztetünk, hogy megnézhessük az ingatlant, elkészítsük a fotókat és alaprajzot, ami alapján hirdetni tudjuk az ingatlant, illetve értékesítő kollégánkkal együtt átbeszélik, hogy miként tudjuk segíteni az értékesítést.

   Ilyenkor Ön pontosan látni fogja, hogy miért és hogyan éri meg megbízni bennünket, figyelemmel arra, hogy mennyi ideje van vagy éppen nincs, hogy személyesen is részt vegyen az értékesítésben.

   Az ingatlant ezt követően bekerül az Duna House adatbázisába, mely során nem csak a Cs.Á. Ingatlan értékesítői, hanem az egész Duna House országos értékesítői tudják azt értékesíteni, illetve kiajánlani ügyfeleiknek. Ez most több mint 1100 fő értékesítő kollégát jelent, illetve kiemelt megbízás típus esetén további nagyobb franchise hálózatok és együttműködő értékesítési partnerek is kiajánlják az Ön ingatlanát vevőiknek.

   Az ingatlanra ajánlat vagy ajánlatok fognak érkezni. Értékesítő kollégánk minden ajánlatot eljuttat Önnek és közösen át tudják beszélni, hogy mi az, ami megéri Önnek.

   Egy ajánlat elfogadását követően segítünk megszervezni az adásvételi szerződés megkötését. Itt foglalót fognak átadni Önnek, majd az ezt követően rövid határidőn belül megtörténik a teljes vételár megfizetése, és az ingatlan birtokbaadása.

Reméljük, hogy Önt is számos elégedett eladónk között köszönthetjük és segítünk megtalálni azt az egy vevőt, aki az Ön ingatlanát keresi, az Ön  számára legelőnyösebb feltételekkel!


Ingatlan kereső

Kapcsolat

Kérdése van? Kérjük vegye fel a kapcsolatot Tanácsadóinkkal.
Kollégánk visszahívja Önt.